Sinterklaas

Kom op 23 november voor de intocht van Sinterklaas naar juwelier Huijssoon.

Dan kun je een gratis bedel ontvangen  namens Sinterklaas!

Mont Blanc

Montblanc 1858 Automatic | 118222

€ 2.940,00

KENMERKEN

  • Bronze-coated titanium case back wiht a unique Mont Blanc mountain engraving
  • Domed sapphire crystal with anti-reflective coating
  • Limited edition of 1858 pieces

Trollbeads

SUN, MY MOON, MY STARS

Deze uitgebreide collectie bestaat uit: een heel nieuw stopper alfabet en een stopper met een "&". Tevens zijn er nieuwe zilveren kralen in de vorm van de Maan en Sterren. Er is ook een nieuwe hanger ontworpen in de vorm van een maan met ster.

Ook de edelsteen ontbreekt niet in deze winter-collectie. De nieuwe Ronde Zonnesteen staat symbool voor de zon die gevuld is met een energie aan licht voor de donkere wintermaanden.

Er is voor het eerst een special edition kraal voor Oud en Nieuw genaamd: Happy New Year

Pas Diamonds

Exclusieve aanbieding van Pas Diamonds

Inclusief luxe ringenbox
en diamantcertificaat.

Seiko 5 Sports

Seiko 5 Sports is nieuw leven ingeblazen met de creatie van een nieuwe collectie. Het ontwerp is op één van Seiko's geliefdste sporthorloges, de Seiko Sportmatic 5, uit de jaren 60 geïnspireerd welke al meer dan 50 jaar synoniem staat voor geweldige betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties voor een prijs die liefhebbers van mechanische horloges wereldwijd erg aansprak. De '5' stond voor de belofte dat ieder Seiko 5 uurwerk was voorzien van 5 essentiële kenmerken: automaat kaliber, dag-datum weergave op de 3-uur positie, water resistance, een ingebedde kroon op de 4-uur positie en een degelijke kast en band. Het nieuwe ontwerp is voorzien van een gemoderniseerde versie van de vermaarde kast, de bekende pijlvormige wijzers, de karakteristieke 3D urenmarkeringen en de eenzijdig roterende bezel. De collectie is onderverdeeld in 5 speciale stijllijnen: Sports, Suits, Specialist, Street en Sense.

Rado

Rado True 

Thinline Automatic

€2560,-

Rado Golden

Horse Automatic

€2050,-

Rebel and Rose

GRATIS HALLOWEEN SOKKEN

Bij aankoop van Rebel and Rose sieraden vanaf €42,-.

Op = Op

Garmin

NIEUW: Garmin introduceert de nieuwe fenix 6 collectie! De Fenix 6 is de nieuwe stijlvolle sportieve smartwatch met hartslagmeting, Pulse Ox, activiteitenprofielen, navigatiesensoren, kleurkaarten, 2000 skigebieden, 6 en 6x dubbel intern geheugen, groter en duidelijker scherm op de 6 en 6x, smartphone meldingen, contactloos betalen met Garmin Pay en meer !

Watchwinder Wolf

Trollbeads - Autumn 2019

Rebel and Rose - Autumn 2019

Bron - Autumn 2019